lukoil-banenr

În ţările înalt dezvoltate, poliţiştii au în dotare aproape obligatoriu şi maşini sport, de performanţă, cu care să alerge vitezomanii şi infractorii. Te-ai gândi că în aceste scopuri sunt potrivite doar supercarurile însă iată că cei de la Oettinger nu sunt deacord.

Pilot Autoexpert

Pe mâna lor a ajuns un Golf R, pe care tunerul l-a modificat radical, prezentându-l la salonul auto de la Essen. Echipat cu dispozitive speciale, inscripţii Polizei şi absolut toată tehnica necesară unui automobil al forţelor de ordine, acest Golf a primit pe deasupra şi un plus semnificativ de putere.

Mai exact, Oettinger a tunat unitatea de 2.0 litri pe benzină, turbo-aspirată, pentru a produce acum nu mai puţin de 400 de cai putere, un adaos de 90 CP peste cifrele de uzină. Bodykit-ul aerodinamic, jantele de 20 de inch, garda la sol redusă şi noul sistem de evacuare, la fel, fac parte din lista de bunătăţuri cu care se poate lăuda acest Golf.

Iar principala caracteristică a acestui automobil de urmărit infractori este accelerarea de la zero la prima sută care durează numai 3.6 secunde!

Comentarii