lukoil-banenr

Noul monovolum compact al mărcii germane va deveni cel mai economic model din segment odată cu debutul comercial din această vară. Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, monovolumul din Wolfsburg anunță un consum mediu de 3.6 litri la sută pentru versiunea 1.6 TDI BlueMotion de 110 CP.

Pilot Autoexpert

În raport cu versiunea standard, modelul are o gardă la sol redusă cu 15 milimetri, un spoiler pe plafon, o altă grilă a radiatorului, panouri speciale sub caroserie şi o configuraţie diferită de răcire. VW va oferi versiunea TDI BlueMotion a lui Golf Sportsvan în compania echipărilor Trendline şi Comfortline.

Similar oricărei versiuni BlueMotion a unui model Volkswagen, Golf Sportsvan vine cu un set de jante din aliaj cu design dedicat, anvelope cu rezistenţă redusă la rulare şi cu modificări aplicate motorizării pentru eficienţă sporită. Modificările aplicate caroseriei i-au adus lui Golf Sportsvan un coeficient aerodinamic de 0.27. Pentru un plus de eficienţă, modelul mai are în standard un sistem de recuperare a energiei cinetice pierdute la frânare, o transmisie manuală cu şase trepte optimizată pentru un consum redus şi sistem Start-Stop.

Comentarii