lukoil-banenr

Volkswagen şi-a făcut modelul Beetle mai sportiv

Compania Volkswagen a pregătit două pachete sport R-Line pentru modelul Beetle, care includ o varietate de modificări exterioare şi interioare. Primul dintre acestea poate fi comandat separat, dar modernizarea interiorului va fi disponibilă doar cu pachetul rollbar.

Pilot Autoexpert

În compoziţia sport-pachetului exterior se include o nouă bară de protecţie faţă cu prize de aer mai mari şi semnalizatoare cu contur cromat, difuzor spate, alte praguri laterale, jante de 18 inch (19-inch negru sau alb cu pneuri de dimensiunia 235/40 disponibile ca opţiune), şi logo-uri «R-Line» situate sub stâlpul parbrizului şi de oglinzile în culoarea caroseriei.

Interiorul continuă linia de modificări prin scaune sport acoperite cu un material textil care permite o ventilare mai bună a şezutului şi care au tetiere pe care e brodat acelaşi logo R-Line. Scaunele pot fi comandate, pentru o sumă mai mică, şi împreună cu o tapiţerie din piele Vienna. Şi pentru o întregire a imaginii, volanul, mânerul schimbătorului şi cel al frânei de mână sunt îmbrăcate şi ele în piele, cusăturile Art Grey fiind speciale pentru versiunile pe care va fi comandat pachetul R-Line.

Pachetul sport va fi disponibil doar pentru versiunea VW Beetle Sport.

Preţul setului de modificări exterioare este estimat la 1290 de euro, pentru interior – 1675 euro.

Comentarii