lukoil-banenr

Şi de ce nu? Dacă Audi s-a bucurat de succes atunci când a lansat modelul A6 ALLROAD atunci aceeaşi reţetă poate fi administrată şi gamei de modele Vokswagen, în special noului Passat, care este unul dintre cele mai bine văzute automobile din portfoliul constructorului german de automobile.

FLYONE

De la premium la puţin off-road şi înapoi la premium. Cu alte cuvinte, Volkswagen a decis să îi confere o notă de practicabilitate şi versatilitate noului său Passat B8 care, sinceri să fim, nu prea duce lipsă de atenţie. Dotări de top, motorizări eficiente, tehnologii moderne şi un strop de „adventure”.

diselok

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_1

Comparativ cu un Passat Variant, modelul Alltrack se poate lăuda cu o gardă la sol mai mare cu până la 27.5 mm, nu prea mult, dar se pare că suficient pentru a ocoli mici obstacole pe un drum de ţară. Şi pentru a-ţi conferi mai multă siguranţă în escaladarea unor terenuri mai puţin practicabile, germanii au dotat maşina cu un sistem de tracţiune integrală, iar caroseria dispune de elemente de protecţie din plastic. Nu poţi spune că este un off-roader veritabil, dar confortul psihologic îţi este asigurat! Mai mult de atât inginerii au lucrat suspensia şi au mai adăugat sisteme de siguranţă pasivă şi activă, cum ar fi frânarea automată în curbe graţie unui sistem de ABS mai „inteligent”.

Gama de motorizări rămâne comună cu a modelului Passat B8 şi include unităţi capabile să producă între 150 şi 240 de cai putere în varianta diesel! Noul Volkswagen Passat Alltrack va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmând ca la scurt timp să fie lansat în producţia de serie.

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_2

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_3

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_4

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_5

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_7

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_8

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_9

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_10

2015-volkswagen-passat-alltrack-revealed-with-rugged-wagon-looks-and-up-to-240-hp_11

Comentarii