lukoil-banenr

Zvonurile despre lansarea unui nou crossover Volkswagen bântuie pe net de vreo doi ani deja şi iată că la Detroit, germanii vor prezenta în sfărşit publicului noul său model!

FLYONE

Din surse anonime am aflat că maşina va reprezenta un model cu cinci locuri construit pe platforma viitorului SUV al mărcii Volkswagen cu 7 locuri care va fi construit la uzina Chattanooga. Maşina va fi lansată în producţia de serie în anul 2016 şi face parte din planurile grupului Volkswagen de a crește numeric gama SUV-uri şi crossovere care în prezent este reprezentată de  numai două modele, Tiguan şi Touareg.

diselok

VW-CrossBlue-Coupe-1

În 2013 cei de la VW au prezentat conceptul CrossBlue, un SUV de dimensiuni medii cu șapte locuri. În același an la Shangai, germanii au mai prezentat un concept cunoscut sub numele Coupe Concept CrossBlue care în fond reprezenta un crossover sport. Ambele modele conceptuale au fost construite pe deja cunoscuta platformă MQB.

VW-CrossBlue-Coupe-2 VW-CrossBlue-Coupe-3 VW-CrossBlue-Coupe-5 VW-CrossBlue-Coupe-6 VW-CrossBlue-Coupe-7 VW-CrossBlue-Coupe-8 VW-CrossBlue-Coupe-9 VW-CrossBlue-Coupe-10 VW-CrossBlue-Coupe-11 VW-CrossBlue-Coupe-12 VW-CrossBlue-Coupe-13 VW-CrossBlue-Coupe-14 VW-CrossBlue-Coupe-15 VW-CrossBlue-Coupe-16 VW-CrossBlue-Coupe-17 VW-CrossBlue-Coupe-18 VW-CrossBlue-Coupe-19

Comentarii