lukoil-banenr

Volkswagen Vehicule Comerciale a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un concept bazat pe modelul Multivan. Acest concept – numit Multivan Alltrack – anunţă o posibilă variantă de serie pentru un model Multivan dotat cu tracţiune integrală (acelaşi sistem 4×4 care se găseşte şi pe modelul Passat Variant Alltrack) şi foarte bine dotat.

Pilot Autoexpert

La exterior, conceptul Multivan Alltrack este vopsit într-un alb perlat pătrunzător și aşezat pe jante de 19 inch. În interior observăm scaune tapiţate în piele Poltrona Frau, inserţii de lemn închis la culoare şi o podea de lemn inspirată din cea a iahturilor de lux. Tot aici Volkswagen a montat un sistem infoteinment controlat printr-un display de 8 inch. Muzica este redată de un sistem Dynaudio Surround.

volkswagen_multivan_alltrack_concept_1

Volkswagen a instalat sub capota acestui Multivan motorul 2.0 TDI cu patru cilindri de 180 CP. Puterea este trimisă către toate cele patru roţi prin intermediul unui cutii de viteze automate şi un diferenţial Haldex. Volkswagen a mai menţionat că Multivan-ul Alltrack are un unghi de atac de 21 grade, iar cel de degajare este de 15 grade, sugerând că acest automobil ar putea fi folosit şi pe suprafeţe lipsite de asfalt (de unde și numele Alltrack).

VW Multivan Alltrack are mari şanse să ajungă și în producţia de serie în viitorul apropiat.

volkswagen_multivan_alltrack_concept_6

volkswagen_multivan_alltrack_concept_8

volkswagen_multivan_alltrack_concept_3

volkswagen_multivan_alltrack_concept_4

volkswagen_multivan_alltrack_concept_5

VW-Group-30

Comentarii