lukoil-banenr

Producătorul german urmează să prezinte la Salonul Auto de la Detroit, versiunea de performanţă GT, a sedanului Passat. Automobilul care va fi asamblat într-un tiraj limitat va primi peste 20 de modificări a interiorului şi exteriorului.

Pilot Autoexpert

Proaspătul Volkswagen Passat GT va fi echipat cu un propulsor VR6 de 3.6 litri volum, capabil să dezvolte 284 CP şi 350 Nm. Motorul va fi cuplat doar la o cutie robotizată cu şase trepte şi dublu ambreiaj, o versiune cu cutie manuală nu va exista. Pentru moment indicii dinamici ai sedanului încă nu au fost făcuţi publici.

Versiunea de performanţă GT se deosebeşte de modelul de bază prin blocuri optice LED, bare faţă şi spate R-line, acoperiş finisat în culoarea neagră, jante din aliaj cu diametrul de 19 inch, faruri spate fumurii, sistem de eşapament şi suspensie sport.

În lista dotărilor automobilului se mai includ şi scaune cu încălzire şi reglaj electric în opt direcţii, sistem de climatizare bizonal şi un sistem multimedia cu Bluetooth şi comenzi vocale proiectat printr-un display cu diagonala de 6,3 inch.

Vânzările noului Volkswagen Passat GT vor debuta pe piaţa americană în al doilea trimestru al anului 2018. Preţul pentru sedanul de performanţă va începe de la 29.090 dolari SUA.

Comentarii