lukoil-banenr

Pentru o cauză nobilă, Volkswagen anunţă că a încetat producţia în serie a decapotabilei Golf, iar motivul principal este spaţiul necesar de alocat lui Tiguan pentru creşterea numărului de unităţi asamblate.

Pilot Autoexpert

Volkswagen Golf, cel mai popular model al constructorului german, a beneficiat până în prezent şi de o versiune decapotabilă, care a înregistrat însă vânzări modeste în Europa. Din acest motiv, Volkswagen a decis să înceteze producţia modelului, în ciuda faptului că ultimele îmbunătăţiri au fost introduse cu numai un an în urmă, scrie automarket.ro.

Tot răul spre bine. În urma acestei schimbări de strategie, fabrica de la Wolfsburg va putea face faţă acum cererii în creştere pentru noul Tiguan.

Noul Golf, al optulea ca model, va fi lansat abia în 2018 iar oficialii sunt rezervaţi în privinţa acestuia, dacă vor mai lansa o versiune cabrio sau nu. „În acest moment nu există planuri pentru înlocuirea lui Golf Cabriolet, dar noul Golf 8 vine în 2018. Nu pot spune nimic despre asta”, a precizat un purtător de cuvânt al companiei germane.

Comentarii