lukoil-banenr

Circulă zvonuri că Volkswagen atentează la segmentul sedanurilor premium, acolo unde BMW Seria 5 şi Mercedes-Benz E-Klasse au scris regulile jocului. 

FLYONE

Constructorul de automobile din Wolfsburg a decis să îşi încerce norocul cu un nou prototip care are la bază platforma modelului Audi A6. Deși Volkswagen ar putea folosi versiunea cu ampatament mărit al actualului model Passat, preluând modelul de pe piața chineză, germanii au hotărât că nu este tocmai bine.

diselok

Ei vor folosi platforma viitorului A6, semn că au pretenții la clasa premium. În acest caz, se va crea o situație confuză, noul VW ar putea prelua și o parte din clienții Audi A6. După Phaeton, care a eşuat lamentabil în încercarea de a concura cu Seria 7 şi S-Klasse, iată că asistăm la o nouă, cea de a doua tentativă de a deveni premium.

Se vorbeste că noul Volkswagen va avea o caroserie în 4 și 5 portiere, motorizări preluate de la A6 în 4 și 6 cilindri, va beneficia de tracțiune integrală, dar și de o versiune hot dedicată clienţilor cu pretenţii sport. Prețurile noului VW se vor situa sub valoarea de 40.000 euro, ceea ce ar însemna un preţ mult mai atractiv în raport cu Seria 5 de la BMW și Mercedes-Benz E-Klasse.

Deocamdată nu este clar când va apărea noul model pe piață dar zvonurile ne spun că cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla în 2017!

 

Comentarii