lukoil-banenr

Volkswagen sărbătoreşte 10 de la apariţia modelului Touareg prezentând o ediţie specială

Pilot Autoexpert

În 2002, la Salonul Auto de la Paris, Volkswagen debuta în segmentul SUV-urilor cu un produs absolut nou pentru compania germană. La 10 ani de la lansare, constructorul VW propune o ediţie specială, condimentată cu elemente exclusive.

Această ediţie primeşte numele Touareg Edition X. Ce o diferenţiază de versiunea standard este echiparea cu jante Moab de 19 inch din aliaj şi o vopsea Moonlight Blue Pearl Effect, disponibilă doar în lista de opţionale. Volkswagen mai oferă şi un acoperiş panoramic cu trapă acţionată electric, bare de amarare, blocuri optice cu lumini bi-xenon şi LED-uri, precum şi stopuri tot cu tehnologie LED, dar pe fundal negru. Pentru a oferi ediţiei limitate mai multă exclusivitate, nu lipsesc nici pachetul de elemente cromate ”Chrome and Style”, geamurile cu tentă şi logo-urile speciale Touareg X.

La interior de asemenea au apărut mici personalizări – piele de tip Nappa în culoarea maro, asociată unor cusături contrastante, ce se găsesc la nivelul volanului, al schimbătorului şi al covoraşelor şi pragurile cu inserţii iluminate Touareg X.

Noul Touareg Edition X poate fi comandat cu toate motoarele disponibile pentru SUV-ul german. Cel mai mic dintre ele va fi un V6 TDI de 204 cai putere, al cărui preţ de pornire este de 61.025 de dolari pe piaţa din Germania.

Comentarii