lukoil-banenr

Volkswagen Tiguan facelift

 

Pilot Autoexpert

Precedentul model Tiguan nu mai e de găsit în stoc, iar comenzile pentru noul model deja au început, chiar dacă detaliile și fotografiile noului Tiguan 2012 abia au fost lansate.

Tiguan a obținut 5 stele la testele EuroNCAP și a fost declarat cel mai vândut SUV în Hamburg și Munchen, iar motorizarea TDI și TSI l-au făcut cel mai economic SUV. Chiar și raportul preț-calitate a fost confirmat de numeroasele teste comparative ale mai multor publicații auto de specialitate. În comunicatul de la Volkswagen se menționează faptul că “Tiguan este de multă vreme unul dintre cele mai populare modele Volkswagen din lume. Piețele pe care se vinde bine sunt cele din Europe, Rusia, SUA, China, Brazilia și Australia.

În Germania, cota medie de piață în segmentul SUV-urilor compacte a crescut cu 21% în 2010, iar în Europa cu 12%. Pe plan mondial, au fost vândute 572.000 de vehicule Tiguan de la lansarea sa, din 2007. Fratele mai mic al lui Touareg este acum hotărât să continue această poveste de succes cu un nou aspect și tehnologii avansate”. Pretul de baza din Germania, de 24.175 euro, (pentru versiunea Trend & Fun cu motorul 1.4 TSI 90 kW / 120 CP) ramâne neschimbat în ciuda îmbunatățirilor. Mașina va fi prezentată în martie publicului de la Geneva.

 

Comentarii