lukoil-banenr

Vorbim de fapt despre o aplicaţie, lansată recent de Volkswagen of America şi numită Car-Net, ce te ajută să păstrezi legătura cu maşinuţa ta chiar şi atunci când eşti la distanţă, prin intermediul unui Apple Watch. 

Pilot Autoexpert

Funcţiile acestui soft sunt limitate doar la câteva „exerciţii” cum ar fi activarea lacătului central, adică deschidere/închidere, verificarea nivelului de combustibil în rezervor, acţionarea geamurilor electrice şi a trapei, dar şi verificarea portierelor, în caz că aţi uitat-o deschisă. Totodată, proprietarii vor putea vizualiza poziţionarea maşinii pe hartă, iar în caz de necesitate vor fi ajutaţi să găsească calea spre maşină.

Iar dacă în grabă aţi uitat locul de parcare exact unde aţi lăsat automobilul, atunci puteţi activa funcţia de alarmă/claxon şi de iluminare a farurilor, pentru a localiza mai uşor Volkswagen-ul 🙂 De ceva mai multe funcţii dispun proprietarii de e-Golf, care se pot „juca” şi cu sistemul de climatizare al maşinii sau să verifice bateriile şi autonomia de mers rămasă.

12872703271065247464

1120069826781614668

Comentarii