lukoil-banenr

Volkswagen va prezenta 4 concepte Up! la Geneva

Primul concept cu care ne vor incanta nemtii poarta denumirea de Swiss Up! si vine imbracat in culorile nationale elvetiene. Rosul caroseriei va fi in contrast cu carcasele albe ale oglinzilor, in timp ce la interior, panoul de bord si aeratoarele vor crea acelasi efect.

Pilot Autoexpert

Cel de-al doilea concept cu care germanii vin la Geneva poarta denumirea de Winter Up! si are la baza versiunea Cross Up! prezentata la Salonul Auto de a Frankfurt din 2011. Ca si in cazul versiunii precedente, toate modificarile se rezuma la culorile caroseriei si ale interiorului.

Urmatorul prototip ce va poposi la Geneva se numeste X Up! si este un concept ce vine echipat pentru expeditii nocturne. Acesta propune un portbagaj pe plafon si o culoare intepartoare botezata Burnt Orange.

Ultimul, dar nu cel din urma concept pe care il vom vedea la salonul elvetian se numeste Cargo Up! si vine cu o capacitate de incarcare de 1.400 de litri. De asemenea, Cargo Up! vine cu suspensii inaltate, cu protectii speciale pentru motor si cu o placa din plexiglas ce separa zona de incarcare de cea a pasagerilor.

Comentarii