lukoil-banenr

Volvo a decis să ofere un aer proaspăt gamei sale

Până când suedezii vor reuşi să-şi reînnoiască complet oferta cu generaţii noi, atenţia publicului este întreţinută cu un facelift major, aplicat pe aproape toate modelele din gamă.

Pilot Autoexpert

Volvo a decis să opereze modificări estetice, şi nu numai, pe multe dintre produsele sale: printre ele se numără: crossover-ul XC60, vârful de gamă S80, sedanul S60 şi varianta sa break V60, V70 şi XC70. Rămân neatinse actualele modelele V40 despre care vă vorbeam mai devreme şi SUV-ul XC90, programat să primească un înlocuitor.

Faceliftul aduce cu sine un look frontal uşor revizuit, cu o grilă a radiatorului nouă, cu o capotă ce primeşte alte nervuri, cu blocuri optice modificate şi cu un spoiler frontal diferit. Spre exemplu, liniile sportive şi provocatoare cu care ne obişnuisem la modelul S60 au fost abandonate în favoarea unora mai colţuroase, pătrăţoase şi mult mai conservatoare. Modificări şi în partea posterioară, unde aspectul proaspăt este sugerat de un nou set de lămpi pentru stopuri, cu lumini LED, şi de spoilerul uşor redesenat.

Modificările estetice ar urma să fie însoţite şi de câteva îmbunătăţiri aduse gamei de propulsoare diesel şi benzină. De asemenea, nivelurile de echipare vor fi şi ele îmbunătăţite.

Comentarii