lukoil-banenr

Volvo C70 Inscription Edition

Nu știm ce are de gând să facă constructorul suedez în privința succesorului lui C70, dar știm să-ți spunem că modelul actual va ieși din producție în 2013, odată cu dezafectarea fabricii Volvo din Uddeyala. Din fericire, până atunci mai e ceva de așteptat, iar Volvo a anunțat că va prezenta oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un C70 îmbrăcat în haine de gală.

Pilot Autoexpert

Acesta poartă denumirea de Inscription Edition și se laudă cu detalii exterioare deosebite precum jantele speciale de 18 inchi, respectiv o grilă puțin mai agresivă decât cea a modelului obișnuit. De asemenea, Volvo a detaliat interiorul lui C70 Inscription Edition cu diverse inserții speciale din aluminiu și a îmbrăcat scaunele coupe-cabrioletului suedez în piele Sovereign Hide. Ediția limitată a modelului scandinav este completată de o paletă coloristică formată din 3 vopsele de caroserie – Black Stone, Black Sapphire și Ice White.

Oficialii Volvo au declarat că noul C70 Inscription Edition va fi produs în numai 2.000 de exemplare și va putea fi echipat ori cu dieselul de 2,0 litri, ori cu propulsorul de 2,5 litri pe benzină.

Sursa: TOPGEAR

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNissan Pivo 3
Articolul următorTokio 2011: Suzuki Regina Concept