lukoil-banenr

Se pare că cei de la Volvo au planuri serioase față de concurență iar motivul este unul simplu, vor să revină mai aproape de liderii segmentului premiul, unde suedezii au cam cedat teren în ultima vreme. Aşadar, la Detroit Motor Show, Volvo va prezenta un nou crossover bazat pe sedanul S60.

FLYONE

Succes-ul pe care îl înregistrează marca Volvo în ultimul timp nu este suficient pentru a se lupta la egal cu germanii care, sunt lideri în acest segment. Însă una din strategii este extinderea gamei de modele. În cazul dat, vorbim de crossoverul ce urmează a fi prezentat publicului chiar în această lună.

diselok

Volvo S60 Cross Country

La capitolul motorizări, acestea sunt deja cunoscute fanilor mărcii și vor fi preluate de la actualul XC60. Acestea dezvoltă o putere cuprinsă între 180 şi 304 cai putere. Față de un S60 de serie, noul crossover va dispune de o gardă la sol mai mare, se vorbește că aceasta va fi chiar cu 65 mm mai înaltă ajungând pănă la 201 mm, dar și un kit de protecţie fabricat din plastic.

Amintim că în vara anului 2014 suedezii au lansat crossover-ul V60 Cross Country care dispune de sistem-ul Hill Descent Control, tracțiune integrală și un motor de 20 litri volum. Se va numi oare noul crossover S60 Cross Country?

Front

Volvo S60 Cross Country

Seitenansicht

Volvo S60 Cross Country

Volvo S60 Cross Country

Detail, Draufsicht

Comentarii