lukoil-banenr

Cel mai nou model din gama constructorului suedez de automobile, sedanul premium de lux Volvo S90 va debuta foarte curând în Moldova. Berlina va fi putea fi oferită în cel puţin patru versiuni pe benzină şi alte patru în varianta de motorizare diesel. Mai multe detalii, aflaţi în cele ce urmează.

Pilot Autoexpert

Importatorul oficial Volvo în Moldova, pune la dispoziţia clienţilor doar versiunile de echipare Momentum şi Inscription, astfel că modelele entry-level nu vor fi disponibile anul acesta 2016. Indiferent de nivelul de dotări ales, gama de motorizări include doar două unităţi, ambele cu un volum de 2.0 litri, dar cu setări şi performanţe diferite.

În continuare, cel mai accesibil S90 T5 pe benzină, Momentum, va avea un preţ de start de 39.100 de euro. Unitatea de sub capota acestuia dezvoltă un total de 254 CP şi 350 Nm de cuplu motor. Pentru un plus de 3.500 de euro aveţi acces la varianta de dotare Inscription, care oferă aceleaşi performanţe.

2017-Volvo-S90-Inscription-badge

Tot în gama benzinarelor sunt şi versiunile S90 T6, ce pun la dispoziţia şoferului 320 CP şi 400 Nm, iar în preţ este inclus şi sistemul de tracţiune integrală. De menţionat că absolut toate versiunile beneficiază de aceeaşi transmisie automată cu opt rapoarte.

Amatorii de propulsoare diesel vor putea comanda noul S90 în două versiuni de motorizare, D4 (190 CP şi 400 Nm) şi D5 (235 CP şi 480 Nm), Momentum şi Inscription şi bineînţeles, cu tracţiune pe puntea faţă ori cu tracţiune integrală. Aici preţurile încep de la 41.120 de euro şi urcă până la 48.000 euro. Desigur opţionalele vor mai adăuga puţin la preţul final însă chiar şi aşa, noul S90 va fi un model foarte competitiv!

Interior cockpit Volvo S90 blond

Spre exemplu, lista de dotări oferite pe noul S90 în versiunea Momentum, include sitemul de cruise control adaptiv, scaune încălzite, volan tapiţat cu piele, sensor de ploaie, sistemul multimedia, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere, climatizare bi-zonală, sensori parcare pe spate, faruri cu LED şi multe multe altele!

Ah da, eram cât pe ce să uit. Noul Volvo S90 va fi prezentat în ţara noastră în luna iunie. Rămâneţi alături de AutoExpert pentru a afla mai multe detalii despre eveniment!

price-volvo

Location Front Quarter Volvo S90 Mussel Blue

Location Profile Left Volvo S90 Mussel Blue2017-Volvo-S90-T6-Inscription-AWD-badge

Comentarii