lukoil-banenr

Volvo V40 R-Design si Cross Country au făcut echipa la Paris

Primul dintre acesta oferă un aspect mai sportiv și mai agresiv, în timp ce Cross Country se dorește a fi un crossover de succes.

Pilot Autoexpert

La capitolul design, V40 R-Design propune un aspect mai agresiv și mai sportiv. Vorbim despre o grilă și un spoiler fată modificate, despre un deflector de aer nou ce ascunde cele două țevi de espament rotunde. Ecuația se încheie cu jantele speciale de 17 sau 18 inch și cu caroseria vopsită în nuantă Rebel Blue.

La interior, culoarea ceasurilor de bord a fost modificate, scaunele standard au fost înlocuite cu unele sport, iar schimbătorul de viteze și pedalele au suferit o serie de modificări.

La nivel mecanic, Volvo V40 R-Design dispune de un șasiu sport și de o gardă la sol mai mică cu 10 mm, ce îmbunătățeste ținuta de drum a hatchback-ului suedez.

Noul Volvo V40 Cross Country vine cu o serie de elemente noi și se bazează pe filozofia de design a lui XC70.

La exterior, vedem noile bare de protecție, noile praguri laterale și o grilă fața restilizată. Pentru că se dorește a fi un crossover, V40 Cross Country vine cu o gardă la sol mai mare cu 40 mm comparativ cu hatchback-ul, în timp ce pe plafon găsim un set de bare pentru amarare.

La interior, singurele modificări apar la nivelul consolei centrale ce a primit o serie de ornamente noi. La capitolul motorizări, grecii de la publicația 4Troxoi, spun ca V40 Cross Country va fi disponibil alături de toate unitățile lui V40, mai puțin cea T3 de 1.6 litri și 148 CP.

Comentarii