lukoil-banenr

Volvo V40 T5 by Heico

Pilot Autoexpert

Cel mai rapid şi mai puternic V40 din lume, noul Volvo V40 T5 HPC de la Heico iese în evidenţă datorită verdelui mat ce acoperă întreaga caroserie. Tot la nivelul caroseriei pot fi remarcate noua prelungire ataşată părţii frontale, difuzorul de aer recent instalat la nivelul spoilerului spate şi jantele de 19 inch finisate în două culori.

Referitor la interior, noua creaţie a celebrei companii germane de tuning se evidenţiază prin scaunele faţă de tip scoică, semnate de specialiştii de la Recaro. Iar pentru a oferi o imagine complexă, nu lipsesc din meniu nici inserţiile de alcantara de la nivelul volanului sport, a schimbătorului de viteze şi a levierului frânei de mână, precum nici accentele de piano black prezente la nivelul volanului şi la nivelul panoului de bord.

Cel mai mult impesionează însă că Volvo V40 T5 HPC de la Heico, spre deosebire de modelul aflat la bază – versiunea T5 de 2.5 turbo şi 254 CP, ascunde sub capotă nu mai puţin de 350 cai putere şi 510 Nm, absolut suficient atât pentru acceleraţia de la 0 la 100 km/h în 5.6 secunde, cât şi pentru viteza maximă de 265 km/h.

Drept urmare, noul Volvo V40 T5 HPC de la Heico este cel mai rapid şi cel mai puternic V40 din lume! Iar Mercedes-Benz A45 AMG, Audi S3 Sportback şi BMW M135i xDrive au astfel încă un motiv de a se simţi în periocol, sistemul de tracţiune integrală, suspensia sport şi frânele uriaşe din dotare ale noului V40 de la Heico fiind doar încă câteva atuuri ale suedezului.

Comentarii