lukoil-banenr

Volvo va avea interioare Bentley!

Volvo a reuşit să-l atragă în echipa sa de design pe Robin Page, cel care a fost până acum şeful departamentul de design interior la Bentley. Page a fost responsabil cu designul interior pentru modele Bentley Mulsanne şi Continental. El părăseşte marca britanică de lux pentru a prelua funcţia de director al departamentului design interior la Volvo.

Pilot Autoexpert

Robin Page este englez, are 41 de ani şi a lucrat pentru Bentley în ultimii 12 ani. Cariera sa a început ca ucenic la Jaguar, dar a trecut apoi şi pe la mărci ca Rolls-Royce sau Bugatti. Numirea sa la Volvo coincide cu planurile producătorului suedez de automobile de a concura puternic cele trei mărci premium din Germania.

„M-am alăturat echipei Volvo la cel mai potrivit moment. Designul contribuie semnificativ la identitatea mărcii suedeze, iar misiunea mea este să duc designul interior la un nou nivel în ceea ce priveşte luxul”, a declarat Robin Page. Primul model ce va avea un interior gândit şi desenat de Page va fi noua generaţie a crossoverului Volvo XC90.

Comentarii