lukoil-banenr

Precedat de modelul Volvo V40 Cross Country, iată că a venit rândul şi lui V60 să adopte acelaşi tratament atât de necesar pentru micile escapade în off-road. Suedezii s-au grăbit să se laude cu faptul că noul model va combina cu succes latura sport a maşinii cu o doză semnificativă de confort.

FLYONE

În comparaţie cu modelul de bază V60, versiunea Cross Country se poate lăuda cu o gardă la sol îmbunătăţită cu până la 65 de mm, dar şi cu o mai bună distribuire a cuplului motor, atât de necesasă pe teren accidentat. Desigur nu lipsesc elementele de protecţie pentru caroserie, iar anvelopele cu care vine echipată de mama uzină se bucură de un profil mai înalt, specific pentru off-road.

diselok

Front, Seitenansicht, Studioaufnahme

Salonul maşinii este dotat cu scaune sport tapiţate cu piele şi cusuturi contrastante, oferite în dotarea standard, urmând ca după lansare, în anul 2015, în lista de opţiuni să apară noi culori şi tipuri de tapiţerii. Primii clienţi care vor reuşi să pună mâna pe noul Volvo V60 Cross Country sunt americanii, tot ei fiind primii care vor cunoaşte îndeaproape modelul la Salonul Auto de la Los Angeles, în timp ce noi cei de acasă vom fi nevoiţi să mai aşteptăm ceva timp.

Volvo V60 Cross Country va fi disponibil în două versiuni cu tracţiune pe puntea faţă echipat cu motor diesel sau benzină dar şi cu tracţiune integrală, cel din urmă fiind dotat exclusiv cu unitatea diesel D4 de 2.0 litri volum.

Heck, Seitenansicht, Studioaufnahme

Heck, Studioaufnahme

Seitenansicht, Studioaufnahme

The new Volvo V60 Cross Country - US spec

The new Volvo V60 Cross Country

The new Volvo V60 Cross Country

 

editor: Josanu Denis

Comentarii