lukoil-banenr

Cea de a a doua generaţie a SUV-ului Volvo XC90 se remarcă prin aspectul său elegant, premium, modest şi reţinut, dar totodată foarte luxos. Ce îi lipseşte acestuia, sunt poate doar trăsăturile sport, pe care tunerul german Heico Sportiv, a încercat să le readucă în prim plan. Cum? Vedeţi mai jos. 

Pilot Autoexpert

Specialiştii de la Heico au optat pentru un nou sistem de evacuare care vine la pachet cu un…subwoofer. Ştiu că sună ciudat, dar această soluţie nu este neapărat o premieră în industria auto. Sistemul audio va fi cel care va contribui la crearea unui sunet mai brutal, iar în viitor, HS şi-au propus chiar să mimeze sunetul unui motor V8!

Trecând peste asta, vedem în pozele virtuale, că noul XC90 este finisat într-o nuanţă de vopsea verde mat, care ar trebui să atragă atenţia şi asupra terminaţiei de jos a barelor faţă şi spate (difuzoare), dar şi a pragurilor laterale redesenate. SUV-ul a primit adiţional şi un set nou de jante, cu dimensiuni oferite la alegere de 22 sau 23 de inch în diametru şi care potrivit Heico Sportiv sunt chiar mai uşoare decât cele de uzină.

Iar dacă modificările anunţate nu sunt întocmai suficiente, germanii pun la bătaie şi un kit de performanţă pentru versiunile echipate cu motorizări D4, D5, T5 şi T6, despre care însă, nu se cunosc prea multe detalii, mai ales în ce priveşte numărul cailor putere.

heico-sportiv-seasons-the-volvo-xc90-with-the-right-amount-of-spice_1

heico-sportiv-seasons-the-volvo-xc90-with-the-right-amount-of-spice_3

Comentarii