lukoil-banenr

În China există un festival atipic (cel puțin pentr noi), o sărbătoare a consumatorilor şi a magazinelor online! Numit scurt Festivalul 11.11, este și ziua internațională de promovare, iar pentru cumpărători, asta înseamnă o mulțime de reduceri!

Pilot Autoexpert

Noi am accesat site-ul AliExpress, pentru a vedea ce putem găsi util pentru automobiliști și cu ce reduceri ne întâmpină unul dintre cei mai mari retaileri online. Pentru a nu vă fura prea mult din timp, lăsăm a fi accesat acest LINK. Însă mai jos, găsiți și topul celor mai vândute dispozitive sau obiecte, dedicate automobiliștilor.

Așadar, iată ce vedeți la Bestsellers. Fie că aveți nevoie sau nu, dar la un preț accesibil zic eu, găsiți un cric electric, pentru capriciul de a nu face prea mult efort fizic la ridicarea mașinii, sau, o cameră video de bord, de la Xiaomi, în caz că nu aveți deja una, or, pentru cei ce duc lipsa scaunelor încălzite electric, aveți și huse din blană. Lumină proastă în faruri? Vedeți reducerile la becuri de tip LED, și altele.

Deci, nu vă zic eu ce să cumpărați, pentru că găsiți foarte multe aici, de la dispozitive electronice, sisteme multimedia, camere video, instrumente sau alte accesorii pentru mașina voastră.

Sper foarte mult că am venit cu o sugestie bună și utilă pentru voi!

Comentarii