lukoil-banenr

VW Beetle R la Frankfurt

Pilot Autoexpert

Germanii de la VW au susprins publicul cu mai multe modele interesante, iar unul dintre acestea este modelul Beetle R Concept. Prin această apariţie, Volkswagen a vrut să ne demonstreze încă o dată că noul Beetle se adresează şi bărbaţilor.

Conceptul Beetle R expus la stand a fost vopsit în culoarea Serious Grey şi a primit jante Talladega din aluminiu cu diametrul de 20 de inch. Sub capota, nemţii au instalat propulsorul supraalimentat de 2.0 litri TSI pe care l-au unit cu o cutie DSG cu şase rapoarte.

Puterea pe care motorul o livrează micuţului Beetle nu a fost însă divulgată de oficialii Volkswagen. Pentru a putea fi controlat, Beetle R Concept a primit discuri de frâne supradimensionate, iar etrierele dispun de patru pistonaşe.

La capitolul design, spoilerul faţă a fost apropiat de sol şi totodată a primit trei grile de aerisire. Cea de pe mijlocul maşinii alimentează motorul cu oxigen, iar celelalte două, de pe părţile laterale sunt folosite pentru răcirea frânelor.

De asemenea, există prize de aer şi pe capotă pentru a înlătura excesul de căldură degajat de motor. În partea din spate, Beetle R Concept se remarcă prin cele două ţevi de eşapament cromate. La interior, pielea Nappa se îmbină perfecut cu logo-ul R şi cu scaunele sport, montate de nemţi.

Comentarii

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLamborghini Diablo VT si Jenna Balsley
Articolul următorHonda EV