lukoil-banenr

Wheelsandmore şi-a lăsat amprentele pe Ferrari FF

Ferrari FF a primit un nou pachet de tuning, unul de la Wheelsandmore. Clienţilor li se oferă posibilitatea să aleagă între şase modele de jante din aliaj, cu dimensiunile de 9.5×21 pentru puntea faţă, respectiv 12×22 pentru puntea spate, toate echipate cu anvelope Pirelli P Zero Nero. Pentru un plus de efect artistic, tunerii oferă un sistem de evacuare sport, echipat cu supape controlate electronic, ce permite rularea prin mediul urban la un nivel civilizat de decibeli, ca apoi, prin apăsarea unui buton, să fie dezlăţuită evacuarea până la capăt. Tunerii lucrează şi la o suspensie pentru FF, care va reduce garda la sol cu 25 milimetri.

Pilot Autoexpert

Sub capotă FF poate primi doi paşi de tuning – primul costă 3.782 euro şi include o unitate ECU reprogramată, care urcă puterea maximă la 684 CP şi 705 Nm. Pentru 9.244 euro, puterea urcă la 700 CP, iar cuplul maxim la 715 Nm, totul graţie evacuării noi şi a unităţii ECU reprogramate.

Ferrari FF în versiunea standard atinge viteza maximă egală cu 335 de km/h, iar sprintul de la 0 la 100 de km/h îl face în doar 3.7 secunde. FF este şi o maşină extrem de încăpătoare, pe lângă cele patru locuri FF oferind şi un portbagaj de 450 litri, în condiţii normale, sau 800 de litri atunci când bancheta este rabatată.

Comentarii