lukoil-banenr

Wheelsandmore ia la modificat exttremul Gallardo LP570-4

Bucurandu-se de o reteta ce aduce in prim plan formula ‘putere crescuta – greutate scazuta’, automobilul cunoscut sub numele de Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera poate fi considerat cu mare usurinta unul dintre cele mai agresive exemplare pe care le-a vazut vreodata seria Gallardo. Dar daca nici raportul masa/putere de 2.35 kg per CP nu ti se pare indeajuns de impresionant, atunci nu mai exista decat o singura solutie: apelarea la serviciile unei companii de tuning.

Pilot Autoexpert

Wheelsandmore, de exemplu, pune la dispozitia posesorilor supercarului din Sant’Agata Bolognese o noua unitate de control, un nou sistem de evacuare si un set de filtre de aer din fibra de carbon, modificari ce aduc un plus de 50 cai putere si 50 Newton-Metri. Intr-o alta ordine de idei, in urma tratamentului suferit, modelul Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera urmeaza a se bucura de prezenta unui total de 620 cai putere si 590 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3.4 secunde.

Lista cu imbunatatiri nu se opreste insa aici, ci continua cu suspensia complet ajustabila si jantele forjate pe 20 inci, incaltate cu pneuri de inalta performanta marca si modelul Continental Sport Contact. Drept urmare, este de asteptat ca supercarul constructorului italian sa abordeze acum curbele intr-un mod mai curajos ca nicioada.

Comentarii