lukoil-banenr

Wheelsandmore perfectioneaza noul 458 Spider

Poate ca modificarile operate vor trece aproape neobservate – excluzand aici noile jante forjate pe 21 inci, insa ele sunt acolo si se vor simti la fiecare apasare mai brutala a pedalei de acceleratie. Iar aici ne referim in special la plusul de 51 cai putere stors din motorul V8 de 4.5 litri montat central. Desigur, daca aceasta crestere nu este suficienta, specialistii Wheelsandmore promit sa mai adauge un plus de 26 CP, valorile maxime urcand astfel, in cele din urma, pana la pragul celor 647 cai putere si 635 Newton-Metri.

Pilot Autoexpert

In ceea ce priveste partea stilistica, tunerul german a preferat functionalitatea in dauna esteticii. Mai exact, programul Perfetto pentru noul Ferrari 458 Spider inlocuieste numeroase componente originale cu unele realizate din fibra de carbon, in aceasta multime selecta inscriindu-se piese precum ‘mustatile’ spoilerului fata, interiorul portbagajului, oglinzile laterale, difuzorul de aer, compartimentul motor si chiar suportul pentru lampile de ceata spate. De asemenea, viitorii clienti vor avea la dispozitie si o podea 100% plata, realizata tot din fibra de carbon.

Asadar, concluzia este cat se poate de simpla: In urma tratamentului Wheelsandmore Perfetto, noul Ferrari 458 Spider nu doar ca se poate lauda cu un plus serios de putere, ci benefiaza si de o maxima eficienta aerodinamica. In plus, multumita numeroaselor elemente din fibra de carbon, greutatea supercarului italian a coborat cu pana la 30 de kilograme. Drept urmare, in cele din urma, se poate spune ca noul Ferrari 458 Spider a atins limita perfectiunii. Limita unei perfectiuni superioare, fiindca nici versiunea standard nu este prea rea.

Comentarii