lukoil-banenr

Winter Driving Experience

După ce Ferrari a anunţat luna trecută că oferă un program de instruire pentru cei care vor să înveţe să-l îmblânzească pe Ferrari FF pe zăpadă, acum a venit rândul celor de la Porsche. Pasionaţii vor fi încântaţi să afle că producătorul german a lansat programul Winter Driving Experience, prin care se oferă posibilitatea testării noului Porsche 911 în condiţii extreme.

Pilot Autoexpert

Programul include o sesiune teoretică şi una practică, în cadrul căreia instructorii îi vor sprijini pe cursanţi să-şi însuşească sau să-şi perfecţioneze tehnicile de şofat. Mai mult decât atât, cursurile nu se vor desfăşura doar în zona Cercului Arctic. „Elevii” vor merge şi în Africa de Sud, pentru a-l testa pe 911 în condiţii variate, exact cum au făcut şi inginerii înainte de lansarea modelului.

În Finlanda, cursurile se vor desfăşura în etape cu grade diferite de dificultate. Primul nivel a fost denumit Precision, cel de-al doilea – Performance, iar al treilea – Master. Practic, va fi ca în jocurile pe calculator, dar… totul se va întâmpla în realitate. În Africa de Sud se va organiza Porsche Tour, care va avea ca punct de pornire Cape Town, după care vor fi străbătute mai multe drumuri şerpuite.

Sursa: TOPGEAR

Comentarii