lukoil-banenr

Wraith – numele modelului pe care Rolls-Royce îl va prezenta la Geneva

Pilot Autoexpert

Rolls-Royce a dezvăluit astăzi oficial, printr-un comunicat de presă însoţit de o fotografie-teaser, că Salonul Auto de la Geneva va fi locul de debut al unui nou model, numele căruia este Rolls-Royce Wraith şi, conform primelor declaraţii ale oficialilor din Albion, va fi „cel mai dinamic şi cel mai puternic Rolls din istorie”.

Reprezentanţii producătorului din Goodwood a anunţat următoarele: Aşteptaţi-vă la cel mai extravagant design, la cifre radicale ale performanţei şi la cel mai puternic Rolls-Royce creat vreodată de compania celebrei statuete Spirit of Ecstasy. Vom prezenta un model ale cărui puncte de plecare sunt luxul, rafinamentul şi exclusivitatea, elemente care au transformat Rolls-Royce-ul în vârful absolut al luxului în ultimii 108 ani”.

Wraith nu este un nume nou în nomenclatura Rolls-Royce, acesta fiind utilizat ultima dată de producătorul de modele de lux în 1938. Folosit în limba engleză cu sensul de „vedenie, arătare”, termenul Wraith este folosit pe noul model Rolls-Royce pentru a exprima o forţă aproape imperceptibilă dar puternică, ceva rar, agil şi potent, o entitate care nu este legată de pământ”.

Rolls-Royce va prezenta presei mai multe detalii despre noul Wraith în luna februarie, lansarea oficială fiind programată pe 5 martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmând să apară pe piaţă în a doua jumătate a acestui an.

Wraith va sculpta viitorul mărcii Rolls-Royce şi va duce mai departe succesul modelelor Phantom şi Ghost, aducând noi clienţi pentru marcă.

Comentarii