lukoil-banenr

X-Class, primul pick-up utilitar produs de cei de la Mercedes-Benz a apărut în nişte poze, pe care se află în mediul său ambiant, printre păduri, noroi şi off-road. La moment acesta se află în munţii din Austria, oficialii spun că următoarea destinaţie este Chile.

Pilot Autoexpert

Creat să concureze cu Nissan Navara şi Renault Alaskan, noul X-Class se deosebeşte prin lux de opţiuni şi funcţii împrumutate de la gama de automobile construite de producătorul german. Unele din ele sunt Active Brake Assist, Lane Keeping Assist și Traffic Sign Assist, plus la toate pickup-ul promite a da dovadă de un confort şi dinamică sporită în comparaţie cu concurenţii săi.

Primele modele asamblate vor avea sub capotă un motor diesel de 2.3 litri volum, care dezvoltă 163 de cai putere în versiunea X 220 d, sau 190 CP pe modelul X250 d. Pentru mijlocul anului 2018, Mercedes pregăteşte un diesel V6 care va fi capabil să dezvolte 258 CP.

Mai jos vă invităm să vedeţi pozele cu frumosul pick-up german ajuns în munţii austrieci, unde se pare că se simte ca peştele în apă.

Comentarii