lukoil-banenr

Așteptat pentru debut în toamna acestui an, noul Audi SQ2 a fost prins în obiectivele fotografilor spioni. Și iată cum arată cel mai mic crossover din Ingolstadt, dar și cel mai puternic printre cei mici.

Pilot Autoexpert

Designerii au lucrat subtil exteriorul mașinii, unde cele mai remarcante modificări sunt poate gurile de ventilare frontale, de dimensiuni mai mari, însoțite de accente cu gri, câteva întretăieri în buza de jos a barei și un spoiler minuscul atașat. Bara spate s-a ales cu mici decupaje pentru a face loc finalelor sistemului de evacuare cu patru țevi, care, remarcați sunt încă nefinisate și arată oarecum ”crud”.

Alte elemente care trădează implicația diviziei de performanță sunt logo-urile S-Line pe etrierii de frâne și cel mai probabil că în viitor vom vedea chiar inscripțiile aferente, sau capacele oglinzilor exterioare finisate în aceeași nuanță argintie ca și bara față sau montantul C.

La interior vedem materiale bi-colore și un turometru cu zona roșie extinsă, la fel ca și vitezometrul cu indicatorul de 280 km/h. Toate astea în combinație cu motorul de 2.0 litri (care se presupune a fi instalat sub capota lui SQ2) să trezească în mintea celui aflat la volan cele mai intense emoții.

310 cai putere și 400 Nm. Atât se zvonește că va avea noul SQ2, asta dacă va păstra setările cu modelul S3, de unde a preluat inima. Cel din urmă se poate lăuda cu un sprint de la zero la prima sută în 4.6 secunde și am putea crede că aceleași performanțe se vor regăsi și pe fișa tehnică a lui SQ2.

Comentarii