lukoil-banenr

Zece dintre paturile noastre preferate în formă de maşină

 

Pilot Autoexpert

Dacă abia ai trecut de emoţiile bacalaureatului şi vrei să celebrezi un moment special cu prietena ta într-un Bugatti Veyron, dar nu ai un milion de Euro la dispoziţie, atunci ar trebui să-ţi cumperi patul ăsta. Sau apucă-te să faci economii pentru un Veyron pe bune şi bucură-l pe strănepotul tău.

 

 

Chiar dacă nu are un motor V8 ca adevăratul Ferrari F40, tot ar putea să te trimită cu viteză de vis către Monica Belucci.

 

 

Dacă ajungi în Germania la V8 Hotel, poţi să închiriezi un Mercedes-Benz W108 chiar dacă eşti rupt de oboseală. Pardon, un Mercedes-Benzzzzzzzzzzzz…

 

 

Dacă eşti mai pasionat de industria auto britanică din perioada anilor 1950, atunci ar trebui să alegi un Morris Minor. Totuşi, nu te uita sub pat dacă ai impresia că auzi sunete stranii.

 

 

Îţi plac filmele poliţiste americane? Un pat care seamănă cu un Cadillac DeVille ar trebui să facă parte din scenariul tău nocturn.

 

 

Bruce Wayne nu dormea în Batmobile. Tu ai putea să faci asta.

 

 

Ca să-ţi lumineze drumul viselor, farurile Bi-Xenon vin standard pentru acest pat în formă de Corvette.

 

 

Alege-ţi cu grijă copilotul şi vei câştiga un somn pe cinste cu acest Mitsubishi Lancer Evo X.

 

 

Chestia asta care vrea să semene cu un Hot Rod este cea mai bună scuză pentru sforăit.

 

 

S-ar putea spune că patul este amplasat greşit la exterior, dar un hipiot devotat modelului VW Camper nu va observa nicio problemă.

 

Comentarii