lukoil-banenr

Cu mare greu și totuși, se pare că noul model de Toyota Supra ar putea debuta în sfârșit la Salonul Auto de la Paris, care își așteaptă vizitatorii în toamna acestui an 2018. Iar pentru fanii care îl așteaptă cu sufletul la gură avem câteva noutăți.

Pilot Autoexpert

Prima este legată de prețul sportivei nipone cu inimă de neamț. În Statele Unite ale Americii, Supra, ar putea avea un preț de start de 63.500 de dolari. Și asta pentru o mașină care nu va avea mai mult de 335 de cai putere, scoși dintr-un motor de 3.0 litri, turbo.

Motor care nu este tocmai cel mai rău, deși nu se laudă cu mari performanțe pe foaie, fanii BMW l-au poreclit ”the new JZ”, pentru rezistența sa și rezervele sale imense, fiind ușor de tunat până la 800 de cai putere fără a-i modifica internele.

Astfel că Supra păstrează spiritul viu al predecesoarei, oferind un câmp larg pentru experimente și îmbunătățiri. În segmentul său Supra va lupta cu M3-ul, care are peste 400 CP și este cu numai 3.000 mai scump, sau cu M2 care costă cu 9.000 USD mai puțin și are cu 35 CP mai mult.

Supra va fi mai scumpă și decât Porsche 718 Cayman, în mediu cu până la 6.600 de dolari și cu 5.800 mai scumpă decât un Cayman S.

Acum că știți ce și cât costă, ce ați alege?

Comentarii