lukoil-banenr

Opel Monza Concept se prezintă într-o nouă imagine

Pilot Autoexpert

Opel revine astăzi cu o nouă imagine a conceptului cu care va veni la Salonul Auto de la Frankfurt, numit Monza. De această dată, prototipul germanilor este prezentat într-o imagine frontală, care dezvăluie mai multe linii de design, reunite sub aceeaşi filosofie caracteristică Opel: „măiestria sculpturală întâlneşte precizia germană”.

Programat să debuteze live în data de 12 septembrie, cu ocazia primei zile a Salonului de la Frankfurt, conceptul Monza are drept scop principal de a prezenta publicului o ideea asupra a ceea ce vom vedea în viitor în gama Opel. Printre detaliile care definesc noul concept Opel se numără nervurile capotei, cu un aspect tridimensional pronunţat şi bara cromată a grilei radiatorului care include logo-ul Opel. Modelul se mândreşte şi cu două „lame” amplasate sub blocurile optice, care sporesc aspectul sportiv al lui Monza Concept. Tot sub blocurile optice putem vedea un set de fante de aerisire de dimensiuni generoase, care încadrează grila faţă proeminentă.

Monza Concept aduce un omagiu modelului Monza Coupe, produs între anii 1978 şi 1986. Coupe-ul Opel Monza în momentul apariţiei sale îmbina eleganţa şi dinamismul cu soluţii inteligente şi funcţionale dedicate şoferilor şi pasagerilor, la vremea respectivă reuşind să devină primul automobil de pe piaţă cu afişaj digital pe planşa de bord.

Comentarii