lukoil-banenr

Studiul de design, numit Audi Prologue are rolul de a testa reacţia publicului vizavi de o nouă filosofie de design care a luat naştere în laboratoarele Audi.

FLYONE

Cunoscut şi sub numele Audi A9 concept, noul prototip din Ingolstadt ar putea fi viitorul trend-setter, care să dea direcţie noilor modele ce vor completa gama constructorului german. Conceptul măsoară peste 5 metri în lungime, 1.95 metri lăţime şi cam 1.39 metri în înălţime, iar prezentarea oficială a acestuia va avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles, spre sfârşitul lunii noiembrie.

diselok

Un concurent direct pentru Mercedes-Benz S-Class Coupe, vehiculul este construit pe platforma MLB Evo şi a fost împopoţonat cu cele mai fiţoase elemente de la Audi cum ar fi blocurile optice cu matrice LED sau grila monumentală dintr-o singură piesă. La o asemenea anvergură se cere şi un motor pe măsură, iar conform ultimilor zvonuri sub capotă ar putea fi instalată unitatea V8 de 4.0 litri twin-turbo care poate produce până la 600 de cai putere!

1788457231415422549_resize

Dacă va fi sau nu, produs în serie vom afla ceva mai târziu, însă cert este un singur lucru, Audi a promis să extindă gama de modele cu până la 50 de maşini noi, iar conceptul Audi A9 are toate şansele să ajungă pe linia de asamblare, evident puţin mai „actualizat” şi mai retras din punct de vedere al designului. Când? Cam prin 2017!

Comentarii