lukoil-banenr

Primul plug-in hybrid al mărcii Bentley a fost prezentat astăzi înaintea lansării de la Beijing. Acesta este bazat pe modelul Mulsanne, iar trenul său de propulsie – ale căror specificaţii nu au fost prezentate încă, vor sluji primului SUV al mărcii din Crewe.

Pilot Autoexpert

În raport cu un Mulsanne standard, versiunea hybridă asigură cu 25% mai multă putere şi îi scade emisiile CO2 şi consumul de carburant cu până la 70%. Nivelul de putere rezultat al sistemului hybrid se află în jurul valorii 640 CP, având în vedere faptul că Mulsanne are în standard un V8 twin-turbo de 6.752 centimetri cubi, care asigură 513 CP şi 1.020 Nm.

Modelul este capabil să parcurgă peste 50 de kilometri în modul 100% electric, de unde şi reducerea drastică a emisiilor în ciclul NEDC (primele estimări anunţă emisii de CO2 de 118 grame pe kilometru pentru sistemul hybrid de la Bentley).

Bentley Hybrid Concept prezintă și ornamente din cupru pentru interior şi sub capotă, o grilă faţă cu elemente din cupru, etrieri cu ornamente din cupru, precum şi sigle şi linii trasate cu nuanţa cuprului pentru a-i sublinia caracteristicile modelului.

bentley_hybrid_concept_1

bentley_hybrid_concept_3

bentley_hybrid_concept_4

Comentarii