lukoil-banenr

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din 2013, Ford a dezvăluit conceptul viitorului S-Max, aşteptat pe piaţă în 2015. Anul acesta constructorul american revine cu o reinterpretare a prototipului, personalizat cu ajutorul liniei premium Vignale, introdusă şi ea tot în toamna anului trecut la Frankfurt, dar pe Mondeo.

Pilot Autoexpert

ford_s-max_vignale_concept_9

Ford S-Max Vignale Concept a fost dezvăluit la Milano, în cadrul Săptămânii Designerilor şi vine cu o nouă grilă hexagonală şi o culoare exterioară unică, numit Milano Giorgio. Aspectul exterior este completat de un set de jante Vignale de 21 de inch şi de mai multe inserţii din aluminiu.

Interiorul se remarcă prin accente premium graţie capitonării cu piele fină a planşei de bord. Scaunele, mai subţiri decât pe conceptul iniţial pentru a crea mai mult spaţiu, au fost şi ele îmbrăcate în piele, cusută manual după un tipar hexagonal. Pentru cei de pe al doilea rând de scaune, Ford a pregătit şi măsuţe speciale, echipate cu staţii de încărcare pentru telefoanele mobile.

Linia Vignale va fi introdusă în Europa cu ajutorul noului Ford Mondeo, la rândul lui pe lista de aşteptare a lansărilor.

Comentarii