lukoil-banenr

Salonul Auto de la Los Angeles este în plină desfăşurare şi se pare că anul acesta marii producători de automobile l-au ales drept câmp de luptă pentru cel mai trăsnet design!

FLYONE

Infiniti-Synaptiq-2_resize

diselok

Cei de la Infiniti au prezentat probabil cel mai futuristic concept creat vreodată. Cu un nume la fel de conceptual, Infiniti SYNAPTIQ, care vine să se bată pentru marele premiu al concursului designerilor care are loc în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles desfăşurat cu o tematică specială: „Percepţia viitorului: Cum maşinile vor interacţiona cu oamenii în 2029”.

Infiniti-Synaptiq-3_resize

Este adevărat, sună cam înfricoşător. Studiul de design, care există doar pe hârtie, deocamdată, reprezintă un concept bazat pe o structură modulară, care se poate transforma în trei tipuri de vehicule, de curse, tot teren şi chiar aerian! Infiniti declară că acesta a fost conceput pentru a participa la un triatlon numit A.R.C. Race, care presupune curse aeriene, rally, dar şi pe circuit, iar şoferul să stea în aceaşi cabină de pilotaj, indiferent de configuraţia autovehiculului sau a suprafeţei de teren pe care rulează!

John Sahs, designer-ul şef al Infiniti şi lider-ul echipei care a creat conceptul SYNAPTIQ, declară că proectul A.R.C. Race, este o modalitate bună de a vizualiza cum ar putea fi utilizate tehnologiile în viitor.

Infiniti-Synaptiq-4_resize

Infiniti-Synaptiq-5_resize

Infiniti-Synaptiq-6_resize

Infiniti-Synaptiq-7_resize

Infiniti-Synaptiq-8_resize

Infiniti-Synaptiq-9_resize

Infiniti-Synaptiq-10_resize

Infiniti-Synaptiq-11_resize

Infiniti-Synaptiq-12_resize

Infiniti-Synaptiq-13_resize

Infiniti-Synaptiq-14 (1)_resize

Infiniti-Synaptiq-15_resize

Infiniti-Synaptiq-16_resize

Infiniti-Synaptiq-17_resize

Infiniti-Synaptiq-18_resize

Infiniti-Synaptiq-19_resize

Infiniti-Synaptiq-20_resize

Infiniti-Synaptiq-21_resize

Infiniti-Synaptiq-22_resize

Infiniti-Synaptiq-24_resize

Infiniti-Synaptiq-29_resize

Infiniti-Synaptiq-30_resize

Comentarii