lukoil-banenr

Mazda Hazumi este conceptul care reprezintă cea mai mică versiune a unui model ce urmează filozofia de design Kodo, lansată în 2010. Acest concept prefaţează versiunea de producţie a lui Mazda2, care este aşteptată să debuteze în decursul anului curent.

Pilot Autoexpert

Interiorul – unul dintre cele mai life-style capitol al lui Hazumi – pune accentul pe conectivitate şi pe finisaje. Habitaclul prezintă sistemul multimedia MZD Connect, disponibil deja în gamele Mazda3 şi Mazda6. O parte din elementele de design extravagante prezente la bordul acestui concept nu vor ajunge pe modelul de serie, însă anume ele vor inspira designerii la crearea noului Mazda2.

mazda_hazumi_concept_17

mazda_hazumi_concept_20

mazda_hazumi_concept_22

În comparaţie cu conceptul, versiunea de serie va primi un interior mai temperat, cel mai probabil fără scaunele de culoare roşie, cu un set de ceasuri de bord inspirate din cele ale lui Mazda3, o altă planşă de bord şi comenzi de climatizare diferite.

Cât despre exterior, aici ne aşteptăm la alte jante, oglinzi laterale mai cuminţi în materie de design, blocuri optice restilizate şi spoilere cu un nivel de agreisivitate redus.

Japonezii de la Mazda au adus la Geneva în acest an şi motorul 1.5 Skyactiv-D, un diesel care respectă normele Euro 6 şi care este aşteptat să ajungă atât sub capota noului Mazda2, cât şi sub capota lui Mazda3.

Mazda Hazumi concept debut in Geneva

mazda_hazumi_concept_1

mazda_hazumi_concept_3

mazda_hazumi_concept_5

mazda_hazumi_concept_8

Mazda Hazumi concept debut in Geneva 1

Comentarii