lukoil-banenr

Mini Cooper va primi versiunea JCW şi pentru a patra generaţie, recent lansată pe piaţă. Până la lansarea noului Mini Coper John Cooper Works, reprezentanţii constructorului din Oxford ne prezintă imaginile oficiale ale conceptului cu acelaşi nume, care va fi expus la Salonul Auto de la Detroit în luna ianuarie 2014.

Pilot Autoexpert

Modelul vine cu acelaşi caracter expresiv cu care ne-au obişnuit britanicii, urmând să aibă propria sa nuanţă exclusivistă de culoare: British Highways Grey, care se mândreşte cu accente albe şi roşii.

2014 MINI John Cooper Works concept

Englezii au fost rezervaţi în privinţa detaliilor tehnice, iar la exterior mai putem remarca un nou model de jante din aliaj, o evacuare finală cu două ţevi cu tips-uri care imită fibra de carbon, un difuzor de aer integrat în bara spate şi o serie de ornamente care pun accentul pe sportivitatea noului hatchback britanic.

Reamintim că precedentul Mini Cooper JCW livra 211 CP dintr-un motor de 1.6 litri supraalimentat cu un turbocompresor, ceea ce ne motivează să ne aşteptăm ca noul model să fie şi mai puternic şi să preia ştafeta demn, oferind performanţe superioare şi un nivel mai redus al consumului de carburant şi al emisiilor de CO2.

2014 MINI John Cooper Works concept 1

2014 MINI John Cooper Works concept 2

2014 MINI John Cooper Works concept 3

2014 MINI John Cooper Works concept 4

2014 MINI John Cooper Works concept 5

2014 MINI John Cooper Works concept 6

2014 MINI John Cooper Works concept 8

2014 MINI John Cooper Works concept 9

2014 MINI John Cooper Works concept 10

Comentarii