lukoil-banenr

Conceptul T-Roc, pe care-l prezentă la Salonul Auto de la Geneva Volkswagen, este un SUV de segment B, ale căror dimensiuni sunt încadrate între cele ale lui Polo şi cele ale lui Tiguan şi prezintă aspectul pe care-l vor afişa viitoarele SUV-uri ale mărcii din Wolfsburg.

Pilot Autoexpert

Printre trăsăturile deosebite ale modelului remarcăm caroseria cu trei uşi şi design agresiv, precum şi cele două panouri care formează acoperişul, care pot fi demontate pentru o experienţă apropriată de cea a unui cabriolet.

VW-Group-45

Conceptul T-Roc este construit pe platforma MQB VW a grupului şi beneficiază de un motor 2.0 TDI de 184 CP şi 380 Nm. Propulsorul este conectat unei transmisii DSG cu şapte trepte şi angrenează cele patru roţi motrice printr-un sistem de tracţiune integrală 4Motion. Volkswagen T-Roc accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.9 secunde, are o viteză maixmă de 210 km/h şi afișează un consum mediu de 4.9 litri la sută.

Interiorul SUV-ului are patru locuri, un afişaj de 12.3 inch în locul ceasurilor de bord şi un sistem infotainment bazat pe o tabletă montată pe consola centrală. Respectiva tabletă poate fi demontată şi folosită ca atare de şofer. Design-ul interior prezintă şi numeroase ornamente în culoarea caroseriei, numită Blue-Splash Metallic.

VW-Group-43

Volkswagen T-ROC concept 12

Volkswagen T-ROC concept 15

Volkswagen T-ROC concept 16

Volkswagen T-ROC concept 18

Volkswagen T-ROC concept 22

Volkswagen T-ROC concept 25

Volkswagen T-ROC concept 26

VW-Group-42

Comentarii