lukoil-banenr

Volkswagen a dezvăluit la Beijing și un concept cu valenţe sport şi formă de coupe în patru uşi, mai lat decât actualul Passat, dar mai scurt decât actuala Jetta.

Pilot Autoexpert

Acesta poartă numele VW Midsize Coupe Concept și îmbină forma unei berline cu cea a unei maşini coupe sport, fiind o încercare a celor de la VW de a repeta, la scară mai mică, succesul lui VW CC, fără însă a face compromisuri cu privire la spaţiul interior. Vorbim aici despre o maşină suficient de lată (1.838 mm lăţime) şi destul de compactă (4.597 mm lungime), cu o înălţime mică (1.422 mm) şi roţi cu jante de 20 de inch.

Auto China 2014

Motorizarea anunţată pe concept este o unitate turbo de 2 litri și 220 CP cu injecţie directă de carburant, capabilă să consume doar 6.4 litri / 100 km, dar să şi accelereze maşina de la 0-100 km/h în doar 6.5 secunde, cu o viteză maximă de 244 km/h.

S-a acordat atenţie mare şi interiorului, care arată aproape premium, cu o consolă centrală orientată spre şofer, dar şi cu spaţiu suficient de mare pentru cinci adulţi şi bagajele lor (portbagajul are 500 de litri).

Printre rafinamente și-au făcut loc farurile cu LED, vopseaua specială Dragon Red, grila agresivă, decoraţiunile cromate de la exterior, folosirea intensivă de Alcantara la interior, precum şi forma de coupe a spatelui.

Auto China 2014

Auto China 2014

Auto China 2014

Auto China 2014

Comentarii