lukoil-banenr

Iulia Vantur ia lectii de tir cu arcul

Saptamana trecuta, Iulia Vantur, prezentatoare „Dansez pentru tine” si a Stirilor diminetilor de weekend de la Pro Tv a ales ca pentru o zi sa imbine precizia necesara la volanul autoturismului ei, Mercedes-Benz C Coupe, cu un sport inedit: tirul cu arcul.

Pilot Autoexpert

Astfel, mare amatoare de adrenalina, dupa ce a practicat saltul cu parasuta, bungee jumping, parasailling, rafting si scufundari, Iulia s-a hotarat sa incerce de aceasta data un sport care presupune de cele mai multe ori aceeasi indemanare ca la volanul unui autoturism. Iar daca pe sosea Iulia controleaza o sageata care poarta numele de C Coupe, pe parcursul lectiei de tir cu arcul, prezentatoarea Pro Tv si-a testat precizia si tinta cu ajutorul unor sageti reale.

,,Experienta a fost una interesanta si am reusit prin intermediul ei sa-mi exersez chiar si abilitatile de jurnalist – pentru ca un jurnalist merge intotdeauna direct la tinta! Iar impreuna cu invitatii mei am avut parte de o zi placuta in care am invatat ce inseamna precizia, viteza de reactie si autocontrolul,” povesteste Iulia.

Si pentru a completa in mod firesc experienta tuturor celor prezenti la fata locului, un invitat special, sportiv, cu aspect atletic, dinamic si elegant in acelasi timp s-a aflat pe tot parcursul lectiei de tir cu arcul alaturi de Iulia si invitatii ei: Mercedes-Benz C Coupe.

Mai mult, orele petrecute in compania sagetilor bazate pe cai putere sau pe forta bratelor au transformat ziua respectiva intr-una speciala, in care voia buna, sportivitatea si precizia au jucat un rol decisiv pentru cei care si-au demonstrat abilitatile de arcas.

Comentarii