lukoil-banenr

Mercedes s-a implicat în dezvoltarea jocului Gran Turismo 6 atât de mult, încât a creat un supercar virtual special pentru acest joc video.

Pilot Autoexpert

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo va exista doar în mediul virtual creat de jocul video Gran Turismo 6. Real există doar un model la scară 1:1 creat pentru deschiderea centrului de cercetare și dezvoltate Mercedes-Benz din Sunnyvale, California.

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo1

Supercarul virtual a fost gândit până în cele mai mici detalii. Cei de la Mercedes-Benz au luat provocarea în serios și au creat un supercar cu linii atrăgătoare în care au inclus linii inspirate din modele clasice ale mărcii. Grila radiatorului, de exemplu, este inspirată de celebrul model 300 SL din 1952. În spate, designerii au dat frâu liber imaginației și au creat nu mia puțin de opt evacuări pentru a accentua sunetul motorului V8, montat în față și capabil să dezvolte 585 CP și 800 Nm. Șasiul folosit este fabricat din aluminiu și elemente de carbon, toată mașina reușind astfel să cântărească doar 1.385 kg.

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo2

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo a fost dezvoltat la cerința creatorului jocului Gran Turismo, Kazunori Yamauchi pentru a marca 15 ani de lansarea acestui popular joc video. Gran Turismo 6 va fi lansat în decembrie și se anunță deja o experiență mai mult decât interesantă.

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo3

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo5

Comentarii