lukoil-banenr

Mini camping

Pilot Autoexpert

Mini Clubvan Camper, Mini Countryman All4 Camp şi Mini Cowley sunt numele conceptelor pe care le propun britanicii de la Mini pasionaţilor de camping.

Mini Clubvan Camper

Primul dintre ele, Mini Clubvan Camper, se prezintă în forma unei autorulote cu un singur pat, construită pe baza utilitarei Clubvan şi descrisă ca fiind „cea mai mică autorulotă de lux din lume”. Cu excepţia patului pentru o singură persoană, Clubvan Camper mai are în dotare o chicinetă extensibilă cu gaz de la butelie, un frigider, o unitate de încălzire auxiliară şi un televizor.

Mini Countryman All4 Camp

Al doilea concept se numeşte Mini Countryman All4 Camp şi este un Mini Countryman standard cu un cort extensibil montat pe acoperiş, ce poate oferi spaţiu de dormit pentru două persoane. Britanii spun că, cortul extensibil mai poate fi montat şi pe un Mini Clubman, dar şi pe un Mini normal.

Mini Cowley

Mini Cowleyreuşeşte să iasă cel mai mult în evidenţă nu doar graţie momentului că este cel de-al treilea concept de la Mini destinat camping-ului, ci şi pentru că vine sub forma unei rulote ce poate fi ataşată la cârligul de remorcare al unui automobil. Denumită după fabrica Mini din Oxfordshire, rulota Cowley oferă spaţiu de dormit pentru două persoane, o chicinetă cu aragaz cu două ochiuri, un duş care îşi trage apa dintr-un rezervor amplasat sub podea, un televizor şi o priză de 230 V la care poate fi conectat cablul de curent electric din parcul de camping pentru a alimenta toate electronicele din dotare.

Originale idei, implementate cu ingeniozitate britanică aşa cum o pot face doar ciudaţii de la Mini, însă ceidelaMiniauspuscă toateacestetreiproiecte nu vorrămânedecâtdoarnişteconcepte şinuvorfipuse învânzareniciodată.

Comentarii