lukoil-banenr

Monstrul de 109,888 de dolari!

Pilot Autoexpert

Maeştrii de la Starwood Motors au pregătit off-roaderul american Jeep Wrangler ca pentru un scenariu apocaliptic. Şi l-au cotat la un preţ pe măsură: 109,888 de dolari.

Pentru aceşti bani clienţii primesc o listă foarteeee lungă de dotări: exterior realizat din Kevlar şi un interior dotat cu scaune îmbrăcate în piele Ferrari F1 Daytona sunt doar printre cele mai “strigătoare” bunătăţi.

Noul gigant se odihneşte pe un set de jante unicat de 22 de inch, încălţate în anvelope Nitto Mud Graper Extreme, suspensiile off-road racing de la KING servindu-le în calitate de cei mai buni coechiperi. Modelul a mai primit şi un sistem audio Kenwood, portiere şi plafon în stil safari, un suport masiv pentru roata de rezervă şi un roll-cage de la Poison Spyder.

Propulsorul V6 de 3,6 l a rămas însă neatins, Jeep Wrangler Unlimited având la dispoziţie şi în continuare 285 CP şi un cuplu maxim de 353 Nm, cuplat la o cutie de viteze automată cu cinci trepte de viteză.

În continuare vă lăsăm în companie galeriei de imagini, capabilă să redea mult mai multe decât orice “îngrămădire” de cuvinte.

Comentarii