lukoil-banenr

Modelul special este obligatoriu pentru toţi fanii adevăraţi ai fotbalului – de la Rotterdam la Istanbul. Cu sportivul Astra, Opel îşi continuă angajamentul în fotbalul profesionist internațional. Copacabana este la fel de fermecător ca un vrăjitor cu mingea brazilian și va atrage atenția la fiecare eveniment public din această vară.

Pilot Autoexpert

Steagul brazilian pe acoperiș, palmieri și linii de dans de-a lungul ușilor – exteriorul deja ne pregăteşte de multă adrenalină. Iar sub capotă noul motor pe benzină 1.6 Turbo 200 CP/147 kW așteaptă să fie dezlănţuit la maxim. Accelerarea de la zero la 100 km/h în 7.9 secunde va lipi șoferul înapoi în scaunul din tapițeria din iarbă adevărată. O capodoperă de măiestrie: designerii de interior ai Opel au utilizat cu succes iarbă originală de pe faimosul stadion Maracanã. Fiecare maşină vine cu un certificat de confirmare a autenticității acesteia. La fel de autentice sunt şi spaţiile pentru picioare umplute cu cel mai fin nisip Copacabana – acest indiciu de plajă este cel care a şi dat numele Astra. Și fiecare ediție specială vine cu o pereche de papuci flip-flops.

Opel Astra Copacabana

Disponibil în tonuri de Samba sau Vuvuzela, claxonul oferă atmosferă adevărată de stadion, la fel ca şi dispenserul băuturilor care mixează caipirinhas rece ca gheața în timpul condusului.

Cui i-a plăcut proiectul Astra Copacabana – un amestec cu adevărat exotic, se poate adresa cu doar 24.444,44 de euro în buzunare la 1 aprilie 2014 la dealerii Opel!

Opel Astra Copacabana 1

Opel Astra Copacabana 3

Comentarii