lukoil-banenr

Noul Bugatti Chiron va apărea pe piață în 2016 și este urmașul lui Veyron!

Pilot Autoexpert

Zvonurile despre un urmaș al legendarului Veyron demult circulă pe net. Și dacă inițial se vorbea că producătorul va lansa o limuzină pentru ca mai târziu să apară și o caroserie coupe, iată că astăzi s-a declarat că disponibilă va fi doar o singură caroserie, coupe. Se va numi Chiron și va fi urmașul lui Veyron.

Bugatti Chiron 2

 

Noul Bugatti Chiron va păstra design-ul legendarului Veyron în proporție de 90% doar că va folosi materiale și componente noi. Se vorbește că propulsorul în 16 cilindri va fi păstrat, la fel și cilindreea de 8 l volum doar că puterea va crește până la 1500 CP. Această performanță se datorează noilor turbo sufloare, 4 la număr dintre care două electrice. Cutia de viteze va fi una cu dublu ambreiaj în 7 rapoarte iar prețul mașinei va porni de la 2,1 mln. euro.

Bugatti Chiron 4

Performanțele noului hyper car vor fi pe măsură, sprint-ul 0-100 km/h va fi realizat în aproximativ 2 secunde iar viteza maximă va fi limitată electronic la 450 km/h. De apreciat este efort-ul pe care producătorul la depus în raport cu ecologia, noul Chiron va corespunde normelor de poluare Euro 6!

poze: worldcarfans.com

Bugatti Chiron 5

Bugatti Chiron 3

Comentarii