lukoil-banenr

Deşi ne vine greu să credem, iată că Bugatti Veyron se apropie de final de carieră. Ori cel puţin asta au declarat oficialii companiei. Ce-i drept, acest sfârşit este anunţat în fiecare an şi tot nu mai ajungem să vedem cum se trage cortina peste hypercarul celor de la Bugatti.

FLYONE

Se pare că de această dată, cei de la Bugatti sunt foarte siguri pe sine şi drept dovadă, au lăsat să se strecoare careva detalii noi despre succesorul supercarului dotat cu 11 radiatoare de răcire. Surse din cadrul companiei au dezvăluit chiar şi numele viitorului model, acesta este numit Chiron, în cinstea pilotului de Formula 1, Louis Chiron, printre altele, cunoscut ca fiind cel mai vârstnic pilot de F1 (58 de ani în 1958).

diselok

Nu cunoaştem prea multe informaţii despre succesorul lui Veyron, însă vă putem spune că acesta urmează să fie prezentat în viitorul apropiat şi va fi construit după o reţetă cunoscută deja. Un motor imens W16 şi tracţiune integrală care să pună pe asfalt cel puţin 1340 de cai putere. Va fi oare suficient de bun noul Bugatti Chiron pentru a face faţă principalului său rival, Koenigsegg One:1, care ascunde 1341 de cai putere?!

Comentarii