lukoil-banenr

Ediția specială a modelului 458 Italia este dedicată pilotului de Formula 1 Niki Lauda, unul dintre protagoniștii filmului „Rush”.

Pilot Autoexpert

Ferrari 458 Italia Niki Lauda

Filmul „Rush”, care a debutat în această toamnă în cinematografe, a trezit amintiri plăcute majorității pasionaților. Cea mai bună dovadă a respectivei afirmații este ediţia specială Ferrari 458 Italia dedicată legendarului Niki Lauda, unul dintre protagoniștii filmului, proaspăt anunțată de programul de personalizare al cosntructorului italian.

Specialiștii Ferrari Tailor Made au fost solicitaţi pentru a personaliza un exemplar 458 Italia de către un proaspăt proprietar, fan declarat al pilotului austriac.

Ferrari 458 Italia Niki Lauda1

Una dintre cele mai fascinante creații din Italia a fost modificată cu ajutorul unui designer din cadrul Maranello Centro Style și a primit o caroserie vopsită în culori ce amintesc de mașinile de Formula 1 din anii 70, atunci când Niki Lauda alerga pentru Scuderia italiană. La capitolul elemente de personalizare iese în evidență acoperișul alb, brăzdat de un steag în culorile Italiei, precum și jantele din aliaj cu finisaj auriu.

În habitaclu, motivul steagului italian continuă pe scaune şi tunelul central, iar roșul caroseriei se regăsește în cusăturile aplicate pe bord, scaune şi volan. Capitolul tehnic a rămas nemodificat, proprietarul fiind mulțumit cu cei 570 de cai putere oferiți în standard de motorul V8.

Ferrari 458 Italia Niki Lauda5

Ferrari 458 Italia Niki Lauda4

Ferrari 458 Italia Niki Lauda2

Comentarii